Cuma, Ocak 29, 2010

Sevgililer Gününde İstediğiniz Erkeği Elde Etmenin Yolları

Sevgililer gününü yaklaşıyor. Bu özel günü sevdiğiniz kişiyle beraber geçirirken, aşağıda açıklamaya çalıştığım önemli unsurlara dikkat edilmesinde yarar var. Bu unsurların farkındaysanız geriye uygulaması kalıyor.

Giyim : Sevgililer günü gibi özel günlerde, kadınlar güzelliklerini karşı cinse göstermek için daha bir özenmelidirler. Bu yüzden de kıyafet seçimi ayrı bir önem kazanıyor. Önemli olan seksi olmak değil, karşı tarafa kendinizi beğendirmek. Yeter ki karşınızdakinin gözlerine hitap eden kıyafetleri seçin.

Bakım: Bakımsız, kendisine özen göstermeyen, bir sevgiliniz olmasını istermisiniz? Aynı şekilde erkekler de bakımlı kadınlardan hoşlanırlar. Bakım çok önemli ve her zaman dikkat edilmesi gereken bir şeydir. Hiç makyaj yapmayan biri olsanız bile arada bir yapacağınız hafif bir makyaj size ışık verecektir. İzin verin de sevgiliniz sizi bazen değişik görsün. Farklı şeyler denemek hayata renk katar.

Bakışlar : Erkekleri etkileyen önemli etkenlerin başında bir bayanın bakışları gelir. Unutulmamalıdır ki sadece çok güzel baktığı için bir kadına aşık olan erkekler vardır. Ne de olsa bakışlar çok şey söyleyebilir, tek bir bakışla bir sürü şey ifade edilebilir. Bakışlarınızı konuşturun! Sevgilinizi bakışlarınızın etkisinde bırakın.

Gülümsemek : Bakımızı yaptınız, kıyafetinizi seçtiniz ve de sevgilinizle buluşma anı geldi. Onu gördüğünüz an önemli olan şey şu anda sevgilinize vereceğiniz ilk etki. Bunu da yapmanın en önemli yolu tatlı ve sexy bir gülümseme. Tabii ki abartıya gerek yok, sürekli sırıtarak dolaşmaktan bahsetmiyorum ama neşelenmeyi bilen, esprili bir kadın her zaman çekicidir. Gülmenin seksiliğini kullanın.

İlgi : Kadınlarda olduğu kadar erkekler kendileriyle ilgilenilmesini severler. Buluştuğunuz zaman fazla abartmadan, arada bir söyleyeceğiniz güzel sözler hoşlarına gider ve sizi daha da ön plana çıkarır. Önemli olan dozunu iyi ayarlamak. Nede olsa herkesin arada bir pohpohlanmaya ihtiyaçları vardır.

En güzel sevgililer gününü geçirmeniz dileklerimle...

3 yorum:

  1. Örnek birkaç kılık ve mağaza adresi alabilir miyiz?

    YanıtlaSil
  2. Tabiki...

    Zaten sevgililer gününün tarihçesini yazdım,eğer sevgiliniz varsa yada olmasını istediğiniz adayınız varsa onun etkilemenin yollarını da kısaca örneklerle açıkladım.

    Şu andaki yazacağım yeni yazımda da örneklerle kıyafet seçimi üzerinde duracağım. Artık geriside size kalıyor.:)

    Bugun, yarın yayınlayacağım.

    YanıtlaSil
  3. arkadaşımın önerisiyle sitenizi gezdim ve çok begendim çok tsk ederim benim için çok aydınlatıcı oldu basarılarınız daimi olsun...

    YanıtlaSil